De kracht van vakmanschap

Ontdek wie we zijn

Bij Vovosa geloven we in de kracht van vakmanschap en de schoonheid van natuurlijke materialen. Onze maatwerkprojecten worden gekenmerkt door een ambachtelijke benadering, waarbij we met zorg en precisie hoogwaardig hout en plaatmateriaal verwerken tot unieke interieurprojecten groot en klein.

 

 

Aandacht voor detail

Vakmanschap en aandacht voor detail staan centraal in al onze interieurprojecten. Onze getalenteerde en jonge ambachtslieden combineren traditionele technieken met moderne innovaties om interieurcreaties te realiseren die niet alleen visueel verbluffend zijn, maar ook langdurig en functioneel. We hechten veel waarde aan het leveren van vakmanschap van het hoogste niveau, waarbij elk stuk hout of plaatmateriaal zorgvuldig wordt gekozen en met precisie wordt bewerkt om aan uw specifieke ontwerpeisen te voldoen.

Geschiedenis

Wat ruim 110 jaar geleden startte als ambachtelijke modelmakerij voor houten riemschijven is uitgegroeid tot een modern bedrijf gespecialiseerd in allround interieurbouw. Kwaliteit en perfectie staan bij ons voorop. We doen er dan ook alles aan om ieder project naar volle tevredenheid van de klant op te leveren.

Sinds 2023 zijn we onderdeel van Concrete Valley Group. Een groep bedrijven met een gedeeld DNA, gevestigd aan de Lelyweg 23 in Bergen op Zoom.

Zien welke projecten we hebben gerealiseerd?